Skal man betale skat af konkurrencegevinster?

Der er mange gode grunde til, at det kan være en god ide at være med i mange forskellige konkurrencer og en af de fordele, som findes er, at man ikke skal betale skat af de penge, som man får udbetalt. Det er noget, som rigtig mange mennesker kan lide og det i sig selv er noget, som gør, at mange de vælger at spille på grund af dette.

Med en konkurrence er du skattefri

Meget ofte kan folk føle, at de slet ikke vil deltage i forskellige konkurrencer, udelukkende fordi, at de tænker, at de jo alligevel skal betale skat af de penge, sm de vinder. Men dette er udelukkende noget, som de siger, fordi, at de ikke har tjekket nok op på hvad det rent faktisk vil sige, at vinde i en konkurrence.

For til deres store glæde kan de blive positivt overraskede og se hvordan det rent faktisk slet ikke er noget, som man behøver at gøre. Der er mange, som generelt ikke bryder sig om at betale skat og det er helt forståeligt, da man af og til kan føle, at det er penge, som man betaler og som ender i et stort hul, som man ikke kan være med til at styre.

Du får det hele udbetalt

Får du at vide, at du har vundet et vist beløb så kan du være sikker på, at det er præcist dette beløb, som du også ender med at få udbetalt. Og faktisk er det sådan, at der allerede, inden du får udbetalt pengene, faktisk er blevet betalt 15% af pengene uden, at det er noget, som går igennem dig. Det vil sige, at hvis du vinder i Lotto, så vil du få beløbet efter der er trukket 15%, men du vil dog ikke have noget med disse procenter at gøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *