Skab din egen stil med vintage og retro

Det er meget moderne at indrette i den nordiske og minimalistiske stil, der er meget stram og stilren. Det kan være let at blive tabt i inspiration og glemme din egen smag, hvis du blindt følger bladene. 

Brug i stedet din kreative side og bland den rene nordiske til med retro lamper og vintage tekstiler i skøn forening. Du behøver ikke at følge en stil, følg din egen og brug de elementer fra den nordiske stil som du godt kan lide. 

Brug din stil 

I stedet for at gøre alt det, der står i bladene uden at tænke videre over det. Den nordiske stil, der er moderne i tiden er meget skrabet og stram, så den bliver let upersonlig, hvis ikke du vælger ud og blander den med din helt egen måde at indrette og leve på. 

Har du børn, er det måske ikke oplagt at have koskind på gulvet eller en sofa i ubleget hør, men du kan stadig skabe den samme følelse med møbler og accessories der ligger mellem moden og din egen stil og livsstil. 

Brug genbrug 

En anden bevægelse, der er rigtig maget oppe i tiden er genbrug og second hand. Vi er ved at blive mere bevidste om, hvad vores forbrugerkultur gør ved planeten og derfor er rigtig mange begyndt at tænke i alternative baner, når det kommer til tøj, indretning og endog mad. 

Brug det til din fordel og gå på jagt i smukke antikke møbler og retro lamper der kan give modspil og ballade i den rene indretning.  

Vil du gerne bruge retro lamper i din indretning, så finder du et skønt udvalg på www.retrolamper.dk, som kan inspirere dig til at give din indretning at personligt og unikt pift. 

Brug hovedet 

I tråd med den mere bevidste og velovervejede måde at tænke på, der kommer med slow fashion bevægelsen er vi også begyndt at tænke anderlede i forbindelse med indretning. 

Det er ikke længere moderne at købe og smide væk. I stedet handler det om at vælge med omhu og spare op til få, men gode produkter, der er tidløse og kan holde gennem lang tid. 

På den måde får du langsomt bygget en lækker samling af gode og smukke møbler og pyntegenstande op, som kan holde i rigtig lang tid og passer til flere forskellige stilarter. 

Tænk klassisk og brug i stedet dine bolig accessories til at ændre indretningen og stilen i dit hjem 

Brug og byt 

Der er et kæmpe marked for second hand, men der er også ved at udvikle sig et kæmpe stort marked for folk, der ønsker at bytte.  

Er du træt af nogle af tingene i dit hjem kan du i stedet for at sælge eller smide væk forsøge at bytte. Byt din sofa for en anden og få noget nyt og spændende ind i dit hjem – samtidig med at andre får glæde af din. 

Det er stadig ikke udbredt på samme måde som at købe og sælge brugt, men det er en ting, der langsomt vokser frem på nettet, så vær opmærksom og foran din tid og byt! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *