online marketing

4 måneder siden |  0 comments  |  Blogindlæg

Er du selvstændigt erhvervsdrivende? Så har du måske stor interesse i at lære mere om markedsføring. Der findes rigtig mange måder, hvorpå du kan markedsføre din virksomhed. Her kan blandt andet nævnes TV, avis, radio, plakater, SEO og online reklamer. Det er den sidste del, der i denne sammenhæng er mest interessant – nemlig de online tiltag, man kan foretage, for at opnå større kendskabsgrad.

SEO

SEO arbejdet består grundlæggende i, at din virksomhed bliver prioriteret højere på google, når kunden søger på en sætning, som bliver kædet sammen med din virksomhed. Google rangerer de bedste og mest omtalte websider øverst, og det er netop her, du gerne vil have din virksomhed placeret, hvis kunderne skal klikke ind på den. Desto længere nede på listen du kommer, desto færre potentielle købere kommer ind på din side.

Betalte reklamer

En anden måde, hvorpå du kan få din webside vist online, er ved at betale dig fra reklame, enten på Google eller på andre websides, hvor dine potentielle kunder ofte befinder sig. Det er blevet meget populært at lave markedsføring på de sociale medier. Dette er en relativt billig markedsføring i forhold til, hvor mange mennesker du når ud til. Det kan eksempelvis være reklame på Facebook, Twitter eller LinkedIn.

Online konkurrencer på de sociale medier er en stor succes

Har du lagt mærke til, at mange virksomheder laver konkurrencer via for eksempel Facebook, hvor man kan vinde nogle af deres produkter, hvis man interagerer på opslaget. Dette er en af de mest værdifulde former for markedsføring, da dine kunder bliver gjort opmærksomme på dig via deres Facebook-venner eller andre brugere.
Går du ind på en side, der sælger træningsudstyr, kan du måske vinde en havetrampolin, som er meget populære i børnefamilierne, eller TRX udstyr, som er en slags træningsudstyr, du kan bruge i hjemmet. Ofte skal man blot kommentere opslaget eller gøre nogle af sine venner opmærksomme på konkurrencen, og så er med i lodtrækningen om disse fine ting.
Det koster dermed ikke kunderne noget at deltage, og det koster kun virksomheden deres valgte produkt at føre denne reklame. Der vil med sådan en konkurrence blive gjort kunderne opmærksomme på det udvalgte produkt, samt hvor det købes. Prøv at kigge de sociale medier for konkurrencer, hvis du ønsker at deltage eller få inspiration. Ellers kan du prøve at deltage i gode online kurser om markedsføring.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Spilleautomater med progressive jackpots er som store konkurrencer

By Konkurrence-Magasinet

Danskerne er glade for konkurrencer. De tilmelder sig via sociale medier, nyhedsbrev og SMS. Der er nærmest ikke nogen grænser i forhold til dette. Det er – med garanti – også derfor, at der er mange danskere, der er glade for at spille på spilleauto...
vind julegaver

Vind dine julegaver

By Konkurrence-Magasinet

Julen er ofte en dyr tid og der bliver brugt mange penge på mad, juletræ og julepynt og ikke mindst de mange julegaver. Så kunne det ikke være fedt, hvis man kunne vinde de fleste af sine julegaver? Det er heldigvis ikke helt umuligt, da rigtig mange...

Deltage i konkurrencen eller bare selv købe gevinsten?

By Konkurrence-Magasinet

Ordlyden på overskriften er et spørgsmål som mange mennesker stiller sig selv. Der findes nemlig rigtig mange konkurrencer af forskellig art derude. De kan omhandle næsten alt og gevinsterne kan være vidt forskellige ting, men konceptet er som oftest...