Det bliver moderne i 2019 – leopardprint, sorte trompetbukser, hvide sneakers og transparente materialer

Er du en af de mange, der altid gerne vil følge med i den nyeste mode, når det kommer til din påklædning? Og gør du derfor ofte meget ud af at følge med i, hvad der rent faktisk er moderne, og hvad det er, der er på mode på forskellige tidspunkter? Så kan det være, at du bør læse med her. Her får du nemlig nogle gode råd til, hvordan du bør klæde dig, hvis du gerne vil sørge for, at du følger trenden anno 2019. Det kan du læse meget mere om her nedenunder.

Det kan være et fuldtidsjob hele tiden at følge med i den efterhånden meget omskiftelige mode

Det er ikke nogen hemmelighed, at det kan taget rigtig meget af ens tid, hvis man gerne vil sørge for, at man altid er opdateret på de ting, som der foregår inden for den store verden af mode. Derfor er det efterhånden noget, der kan betegnes som værende et fuldtidsjob, og netop derfor er der rigtig mange, der finder det både uoverskueligt og besværligt, når moden altid er så omskiftelig. Dog er der nogle få ting, som det allerede nu er sikkert at sige, kommer på mode her i 2019.

Ifør dig alt det dyreprint, som du har lyst til, og miks dem gerne med hinanden

For det første er de mange dyreprint kommet for at blive. Det betyder, at du med fordel kan investere i tøj med sådan en form for print – og hvis du vil være rigtig moderigtig, er det især det brune leopardprint, du skal søge efter. Og faktisk er det lige meget, hvor man finder printet. Det vinder nemlig ind på alt fra nederdele og kjoler til trøjer og hårbånd. Der er derfor ikke nogen grænser for den måde, som du kan bære dit print på.

Find de sorte trompetbukser frem, og tag de høje, hvide sneakers på hertil

Derudover er det også til stadighed trompetbukserne, der er populære. De var meget oppe før i tiden, og efterhånden er det en tendens, at det tøj, vores forældre gik i, er det, som der begynder at komme tilbage i modebilledet. Det er især de helt sorte bukser med lidt mere spil nede ved anklerne, der er populære, og de kan med fordel mikses med et par hvide sneakers.

Brug gerne alle de transparente materialer, blandt andet når det kommer til tasker

De vinder nemlig også ind – de hvide sko. Og selvom du kan synes særdeles upraktiske, så er det dem, alle folk vil have nu. De må gerne komme med en lidt bred sål, der kan give noget højde. Og så er det også med at finde de mange transparente ting frem. Især når det kommer til tasker, er det de transparente materialer, der kommer frem. Men det samme gør sig faktisk også gældende, når det kommer til jakker og trøjer. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *