Vind flotte negle

1 år siden |  0 comments  |  Konkurrencer

Det kan være svært at få tid til at pleje sit udseende, hvis man har et fuldtidsjob og en familie at passe. Dette er en kæmpe skam, da det faktisk har en kæmpe indflydelse på, hvordan man ser sig selv, og dermed også, hvordan man fungerer. At pleje sig selv og sit udseende kan være en vej til at opnå bedre selvværd og selvtillid, og vil dermed også forbedre ens måde at befærde sig i arbejdslivet og familielivet.

Derudover er det utrolig vigtigt, at man ikke glemmer sig selv, da man vil ende i en situation, hvor man bliver distanceret fra sit eget liv, men også sig selv. Som individ kan det være utrolig farligt, og det vil i sidste ende munde ud i et kollaps, hvor man vil bukke fuldstændig under.

Dog kan det være svært at få tid og overskud til at tage sig af sig selv, og det kan derfor blive nødvendigt, at man bliver tvunget ud i det eller givet det i gave. For ikke bare kan det være svært at finde tiden til det, man har også sjældent økonomisk råderum til at kunne betale sig ud af skønhedsbehandlinger.

Det kan derfor give god mening, at man deltager i forskellige konkurrencer for at vinde forskellige behandlinger eller produkter. Man kan nemlig sagtens selv ordne disse ting, hvis bare man har de rigtige produkter. Hvis du deltager i konkurrencer, kan du få muligheden for at begynde at tage dig af dir udseende igen. Er du heldig kan du f.eks. vinde en dåse med negleglimmer. Det kan være utrolig givende ikke bare at gøre noget aktivt ved sit udseende, men også det at sætte tid af til at tage sig af sig selv, og man kan passende sætte en ugentlig dag af til at pleje krop og sjæl.

Konkurrencer giver muligheden for at prøve nye ting


Når man snakker udseende, vil de fleste opleve et mere eller mindre eksperimenterende liv i løbet af deres ungdom, men når man rammer en speciel alder, vil dette pludselig gå i stå, og man vil sidde faste med nogle vaner knyttet til ens udseende. På den måde kan disse konkurrencer også være med til at skabe langt mere dynamik i ens udseende, da man får muligheden for at prøve en masse nye produkter. Det kan for eksempel være en sølv neglelak eller akrylnegle. På den måde får man skabt lidt variation.

Jo flere konkurrencer jo flere chancer for at vinde


Mange mennesker vælger ikke at deltage i konkurrencer, fordi de ikke tror på, at de kommer til at vinde noget. Dog er dette på ingen måde den rigtige mentalitet, for der er jo nogen, som skal vinde, og hvorfor skal det ikke være dig. Jo flere konkurrencer man deltager i, jo større chance er der for at vinde. Derudover er der bare en særlig følelse forbundet med at vinde, hvilket også tilføjer noget udover selve præmien.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

3 steder hvor du kan vinde makeup

By Konkurrence-Magasinet

 Make up er noget som fylder meget i de fleste kvinders hverdag. Make up er både sjovt, forskønnende og lækkert at eje, og derfor er det noget som man kan bruge mange penge på. Men faktisk er det slet ikke nødvendigt altid at vende pungen på vrangen,...

3 fashion-konkurrencer du bør deltage i

By Konkurrence-Magasinet

 Fashion-konkurrencer er en god og innovativ måde at erhverve sig nye og lækre sager på. Er du typen som går op i for eksempel tøj, indretning eller tilbehør, er denne slags konkurrencer derfor sikkert lige noget for dig. Der er dog et væld af konkur...

Skal man betale skat af konkurrencegevinster?

By Konkurrence-Magasinet

Der er mange gode grunde til, at det kan være en god ide at være med i mange forskellige konkurrencer og en af de fordele, som findes er, at man ikke skal betale skat af de penge, som man får udbetalt. Det er noget, som rigtig mange mennesker kan lid...