3 fashion-konkurrencer du bør deltage i

 Fashion-konkurrencer er en god og innovativ måde at erhverve sig nye og lækre sager på. Er du typen som går op i for eksempel tøj, indretning eller tilbehør, er denne slags konkurrencer derfor sikkert lige noget for dig. Der er dog et væld af konkurrencer derude, og det kan være svært at vurdere hvilke man bør kaste sig over. En god måde at navigere på er ved at lade ens interesser være ens pejlemærker. Således er der tre typer af fashion-konkurrencer man kan og bør deltage i.

Er du til boligindretning, så er det værd at holde øje med nogle af de store hjemmesider som specialiserer sig i online tøj- og møbelsalg. Et eksempel på dette kunne være hjemmesiden Ellos. Denne hjemmeside afholder nemlig tit nogle meget interessante konkurrencer, hvor forskellige varer udbydes til enten lave priser eller helt gratis. Det eneste man skal gøre er ofte at melde sig til. Her kan man for eksempel vinde et sæt sommermøbler til terrassen, en lækker stol i et flot design, et sæt flotte puder og meget, meget mere.

Vind både tilbehør og tøj i fashion-konkurrencer

Er man mest interesseret i de konkurrencer som er mere klassiske og dermed omhandler tøj, så er konceptet egentlig meget det samme. Her er der ofte mulighed for at vinde gavekort til eller tøj fra nogle af de helt store hjemmesider og tøjmærker som for eksempel Soaked in Luxury. Derudover findes der også mange konkurrencer hvor den taskeglade person kan vinde en ny udgave af dette stykke tilbehør. Her er det ofte diverse designere som udbyder nogle af deres kreationer i lukrative konkurrencer. På denne måde kan man, som helt normal person, komme til at eje en taske som man måske ellers aldrig ville have fået råd til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *